Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов поздрави всички учители по случай професионалния им празник

Кметът Николов поздрави всички учители по случай професионалния им празник

Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздравява най-сърдечно всички преподаватели и учители с професионалния им празник - 5 октомври!

Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздравява най-сърдечно всички преподаватели и учители с професионалния им празник - 5 октомври! 

"Скъпи бургаски учители,
Поздравявам ви сърдечно с професионалния ви празник – Международния ден на учителя, 5 октомври!Неоценим е вашия достоен и благороден труд, също както са безценни вашите образователни и житейски уроци. 

Вие сте едновременно съзидатели, просветители, вдъхновители и пример за нашите деца.Вашата професия е изискваща и отговорна, защото е основоположник на всички останали. Доверието, което изграждате в учениците, съветите, знанията и вярата, които им давате в класната стая днес, ги превръщат утре в уверени и завършени личности, в успешни лекари, инженери, учени, архитекти и строители.

Вие знаете най-добре, че годините в университета не са достатъчни, защото учителят се ражда такъв – с желание да образова, да учи и подкрепя, готов да закриля и напътства останалите, които сега поемат по този труден и дълъг път. Често казваме, че това не е само професия и е вярно. Това е житейска и духовна мисия.Не е случаен фактът, че всеки човек помни цял живот и с благодарност името на своите учители. Заедно с родителите, те са хората, които са най-често до него по пътя към неговото израстване, усъвършенстване и развитие.

Бургаски учители, поздравявам Ви за упоритостта, желанието и обичта, с които учите и образовате всеки ден децата ни. Ваша е заслугата за успехите им на национални и международни състезания.Бъдете здрави! Бъдете горди с професията учител, защото няма по-ценно от благодарността в очите на порасналите ученици!Честит празник!". 

Димитър Николв
Кмет на Община Бургас
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега