Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът обяви 5 и 6 януари за неучебни за всички училища в общината

Кметът обяви 5 и 6 януари за неучебни за всички училища в общината

С два дни по-дълга ще бъде коледната ваканция за бургаските ученици.

С два дни по-дълга ще бъде коледната ваканция за бургаските ученици. Кметът Димитър Николов обяви 5 и 6 януари (четвъртък и петък) за неучебни дни за всички училища на територията на общината.

Причините за решението на градоначалника са няколко. На първо място аварията, заради която ще бъде преустановено топлоподаването в града. В комбинация, предстои и сериозно влошаване на времето, което ще започне в четвъртък. Очакват се обилни снегове, бурен вятър и ниски температури, под -10 градуса.

Освен лошото време грипната вълна също е на път да завладее Бургас. Заболеваемостта в града е на епидемичния праг, а при тази ситуация събирането на големи групи хора на едно място не е желателно.

С цел предотвратяването на аварии, директорите на всички училища трябва да осигурят задължително дежурство на екипи, поддържащи отоплителните инсталации за периода от 4 до 8 януари включително, както и за периода с най-ниски температури.  

Директорите на детските градини и ясли на централно топлоподаване трябва да осигурят алтернативно отопление на сборните групи за периода от 4 до 6 януари включително. Останалите детски градини и ясли да работят с нормален режим при спазване на мерките, предвидени за работа в зимни условия и предепидемиологична обстановка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега