Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът поздрави бургаските участници от Спартакиадата за учители

Кметът поздрави бургаските участници от Спартакиадата за учители

Бургаският тим взе участие в 8 от общо 11 дисциплини с отбор от 21 състезатели

Кметът Димитър Николов поздрави бургаските участници от Спартакиадата за учители със спечеленото трето място в комплексното класиране на състезанието с международно участие. Събитието се организира от СБУ и се проведе от 30 август до 4 септември в комплекса „Св. св. Константин и Елена“, а в него участваха общо 23 отбора с 430 състезатели.

„Благодаря за съдействието на Община Бургас и възможността да се представим успешно на Спартакиадата. За първа година бургаският отбор постига 5 първи места, а в комплексното класиране сме трети, с цели 54 точки и едва с 7 по-малко от второто място“, разказа председателят на Сдружението на българските учили в Бургас Константин Янков.

Кметът също благодари на участниците за успехите им в 18-та Спартакиада на учителите. Той сподели още, че те са изключително добър пример за своите ученици и коментира с тях възможностите за следващото състезание през 2023 година в отбора на Бургас да вземат участие повече учители, които да покрият и останалите спортни дисциплини.

Бургаският тим взе участие в 8 от общо 11 дисциплини с отбор от 21 състезатели, които се завърнаха в Бургас с пет първи места - плуване /жени и мъже/, щафета, стрийтбол жени и плажен волейбол мъже, второ място по тенис на маса за жени, трето място по петанка със смесени отбори, две четвърти места по петанка /мъже/, дартс /жени/, пето място- спортна табла /жени/ и две шести места /петанка мъже и теглене въже/.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега