Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

В днешната среща участваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Чанка Коралска, както и Веселина Деведжиева - началник на спортния отдел в Общината. Те обясниха какви точно ремонти предстоят на спортните зали „Младост“ и „Нефтохимик“.

Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас. Неотдавна София и Християна спечелиха златни медали на Европейското първенство по спортна акробатика за юноши и девойки, което се проведе във Варна. Днес момичетата бяха придружени от техните треньори Гергана Денева и Мария Гайдарджиева.

В кабинета на кмета гостуваха също така Стела Енева и Есмерай Ибрям, която ръководи спортен клуб „Джавелин“. Наскоро Стела Енева успя да покрие норматив и ще участва в Параолимпийските игри в Париж тази година. Тя се завръща успешно след 9-годишно отсъствие. Стела вече има 1 олимпийски медал от Пекин и 2 от Лондон. В Париж тя ще се бори отново да се качи на почетната стълбичка в дисциплината хвърляне на диск. Преди това ще участва и на световно първенство в Япония през месец май. Стела Енева е състезател на бургаския клуб „Джавелин“.

В днешната среща участваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Чанка Коралска, както и Веселина Деведжиева - началник на спортния отдел в Общината. Те обясниха какви точно ремонти предстоят на спортните зали „Младост“ и „Нефтохимик“. Кметът Николов заяви, че ще се търсят най-добрите алтернативи за клубовете и началото на строителните дейности ще е съобразено с техните ангажименти. Ще се наложи да бъде изтърпяно известно неудобство, но то е за добро. След обновяването залите ще станат много по-функционални и гостоприемни.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега