Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коалиция „Национално обединение на десницата“ се регистрира за изборите

Коалиция „Национално обединение на десницата“ се регистрира за изборите

„Ние сме десницата. Убедени сме в принципите на дясното и това е нещото, което липсваше на българския парламент в последните му издания“, каза Петър Москов.

В следващия парламент трябва да има принципна, ценностно обоснована десница. Начинът, по който сме формирали коалицията е върху принципи, а не заради мен или г-н Цветанов. Това каза председателят на КОД Петър Москов след като заедно с председателя на Републиканци за България Цветан Цветанов и лица от ръководството на двете партии внесоха документите в ЦИК за регистрация и участие в предстоящите президентски и парламентарни избори на 14 ноември като Коалиция „Национално обединение на десницата“.

Москов заяви, че коалицията ще обяви и кандидат-президентска двойка, която ще стане ясна до дни, а Цветанов допълни, че тя ще бъде съобщена чрез политическа декларация, в която ще залегнат и основните цели, които коалицията си поставя в изборите и рамката, към която ще се придържат. „Надяваме се, че действително заедно ще можем да постигнем това, което ще ни даде възможност да имаме парламентарна представителност, да се борим за тази нормалност, която много говорят, но видяхме, че в 45-я и 46-я парламент това беше невъзможно“, категоричен е Цветанов. 

„Ние сме десницата. Убедени сме в принципите на дясното и това е нещото, което липсваше на българския парламент в последните му издания“, каза Петър Москов и добави: „Обединихме се, защото извън нуждата от промяна в същността на съдебната система, истинската, реална справедливост, битката срещу олигархията, всичко това което наричат хората мафия по улицата е свързано с българско законодателство тип Магнитски, което за нас е лустрационното законодателство, на което ние безкрайно много държим“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега