Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коалиция Патриотичен фронт се регистрира в РИК, Валери Симеонов е водач на листата в Бургас

Коалиция Патриотичен фронт се регистрира в РИК, Валери Симеонов е водач на листата в Бургас

Патриотите гледат с надежда към вота на 14-ти ноември

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали“ и БНДС „Целокупна България“ входира в РИК-Бургас листата си с кандидати за народни представители за Бургаски избирателен район на предстоящия парламентарен вот на 14 ноември 2021 г. Точно в 11:00 часа документите бяха предоставени от Христиан Митев, който е втори в листата, предаде репортер на PoligraF.net.  Това е листа, която може да бъде припозната от жителите на цялата област, каза Митев минути след регистрацията.


Водач е бившият вицепремиер Валери Симеонов, който малко след това даде брифинг пред медиите. Симеонов сподели, че за предстоящите избори е водил преговори за партньорство с ВМРО, но те са предпочели да се явят самостоятелно. „Явно не си научиха урока от изборите през април“, каза Симеонов. Относно новия политически проект „Продължаваме промяната“, воден от бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, лидерът на НФСБ каза следното: „За мен това са хора без биографии. На какво основание те получават, според социолозите, 9%? Аз не мога да отговоря. Само за един добре сресан перчем не трябва да се слагат такива очаквания от политици. Каква е биографията на единия, каква е на другия? Какво са направили? Какво са постигнали? Какво са дали? Напротив. Продължава да се развива и говори по скандала, свързан с гражданството, с назначаване на хора, с шефа на НАП, с прехвърлена фирма, с неособено убедителни кадрови промени в ББР. И редица други факти от непродължителното им участие във властта под формата на временни министри. Пак идва въпросът – защо хората биха ги подкрепили. Не всичко може да се отговори в полтииката. Това са хора, които говорят патетично, задъхано и оптимистично. Може би една част от избирателите имат нужда от това и те определено ще ги подкрепят“.
 

Симеонов за пореден път потвърди, че е готов да прегоря с всички партии, без ДПС. "Казвали сме го и преди. Отворени сме за коалиция с всички, освен ДПС. Дори и ГЕРБ. Преди да се коалираме с тях през 2017 г. го бях казал и тогава – ГЕРБ може да продължи пътя си без Бойко Борисов".

Представяне на цялата листа: 

1. Инж. Валери Симеонов
2. Христиан Митев
3. Радослав Петков
4. Антон Стоянов
5. Боян Дяков
6. Валери Ангелов
7. Ивайло Вагенщайн
8. Инж. Иван Кузманов 
9. Денис Йовчев
10. Станислав Тодоров
11. Севдалина Пенева 
12. Диана Фъртунова
13. д-р Даниела Радева
14. Ивайло Стаматов
15. Иван Стоянов
16. Георги Ваташки 
17. Марияна Лефтерова
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега