Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кобрата пристига в Созопол по случай празника на града

Кобрата пристига в Созопол по случай празника на града

Боксьорът ще присъства на връчването на званието "Почетен гражданин на Созопол" на световния шампион по борба и изявен спортист Руси Петров.

На днешния 17 юли Созопол празнува своя празник, посветен на Света Марина. Въпреки пандемията от Covid-19, празник в красивото крайморско градче ще има, макар и съобразен с противоепидемичните мерки. А специален гост на тържествата е не друг, а шампионът по бокс Кубрат Пулев.

От 15 години Кобрата не е стъпвал в курортния град, но сега е привлечен от възможността да се наслади на райското място край морето и да подкрепи родния туризъм. В 17.30 часа Кобрата ще присъства на връчването на званието "Почетен гражданин на Созопол" на световния шампион по борба и изявен спортист Руси Петров.

Церемонията ще се състои в Художествената галерия в Созопол, където след това ще бъде открита изложба на созополски художници "История, настояще и бъдеще на Созопол", акцент в която ще бъдат непоказвани проекти и творби на художника Иван Бахчеванов и самостоятелна изложба „Абстракции“ на Благой Атанасов.

Преди това Кубрат Пулев ще посети сградата на общинския съвет в Созопол и ще се срещне с председателя на местния парламент Георги Пинелов, по чиято покана боксьора гостува на Созопол. В 16.30 ч. Кубрат Пулев ще бъде приет в кабинета на кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев.

В съботния ден Кобрата, известен със своето родолюбие и патриотизъм, ще посети и разгледа църквите и музеите в Созопол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега