Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кои са най-залаганите футболни пазари в efbet?

Кои са най-залаганите футболни пазари в efbet?

Залозите на футбол стават все по-динамични и често можем да забележим как освен възможности за поставяне на залог, играчът има много сериозен контрол дори и по време на футболната среща.

Открай време футболът стои на върха на спортните класации и се нарежда като една от най-популярните спортни дисциплини. Не случайно можем да забележим и как с времето се превърна в индустрия за милиарди долари. Освен пълните стадиони, милиони фенове следят развитието на отбора си пред малкия екран, вълнуват се от най-различни истории и разбира се, използват знанията си, за да ги превърнат в приходи. За последното отговарят именно букмейкърите, които също като спортът, продължават да подобряват услугите си и да интегрират колкото се може повече нови услуги, с които удоволствието от любимите дербита да се превърне в незабравимо. 

Залозите на футбол стават все по-динамични и често можем да забележим как освен възможности за поставяне на залог, играчът има много сериозен контрол дори и по време на футболната среща. Тенденцията показва, че играчите винаги залагат на някои много интересни възможности, особено когато е повече от сигурно, че любимият отбор ще се разправи по грандиозен начин с противника. Букмейкъри като ефбет предлагат сериозни възможности за истинските фенове, а на https://nostrabet.com/efbet/ ще открием пълния спектър от възможности. 

Едно от любимите предизвикателства е именно точният краен резултат. Обикновено играчите се спират на него, особено в моментите, когато лидерите в първенството се срещнат с отборите от дъното. Именно тези срещи подчертават огромната възможност за впечатляващи крайни резултати. Предизвикателството в този вид залози никак не е малко, но пък крайният резултат и коефициентите винаги са изкушаващи.Почитателите на високите дози адреналин винаги се спират на този вариант. Друга интересна възможност е присъствието на секцията под/над. До някаква степен тази опция прилича на предната, но с тази разлика, че тук се поставя приблизителният брой попадения в мрежата, при това без значение от крайния резултат. 

Идеята тук е, че крайният резултат не е от особено значение, стига попаденията във вратата да съвпадат с направената прогноза. Например ако играчът постави залог под 3 гола, това означава, че в срещата трябва да има максимум 2 гола, за да може залогът да бъде печеливш. В случай, че са 3 гола, залогът обикновено се връща. Интересният момент идва при поставянето на залози с десетична запетая, например под 2.5 гола. Тогава залогът ще бъде спечелен, ако отново головете са два. Практически можем да броим и нулата за число, което изпълнява залога. Ако подозираме, че футболното дерби ще бъде значително по-вълнуващо, винаги можем да кажем, че в срещата ще има над 2 гола, следователно при всеки резултат, в който има отбелязани 3 или повече гола, залогът е изпълнен. При резултат 1:1, залогът обикновено се връща. 

По този начин не се обвързваме с точен брой голове, а имаме възможност да направим приблизителна прогноза. Следващият вид залог е още по-интересен и за пореден път доказва, че букмейкърите отдавна са намерили правилната рецепта за всяка футболна среща. Говорим за така наречените хендикап залог. Той се прилага в онези моменти, в които силните отбори се изправят срещу по-слаби. При такива срещи букмейкърът дава автоматично хендикап "предимство" от 2 или повече гола. С други думи се добавят хипотетични два гола за по-слабия отбор. Ако крайният резултат е победа с един гол, добавените голове от букмейкъра оформят резултата от 1:2, с което слабият отбор печели. Залогът гол/гол се поставя, когато се очаква всеки един от отборите да отбележи точно попадение във вратата на противника. 

Крайният резултат не е от значение, стига условието да бъде изпълнено. И не на последно място трябва да обърнем внимание на така наречения двоен шанс. Това е още една интересна опция, в която един играч може да направи залог за два от възможните изхода на играта: победа за домакина или евентуално равенство, гостите да победят или да постигнат равенство, а защо не и да изберем един от двата отбора да победи. Обръщайки внимание на факта, че разнообразието наистина е впечатляващо и показваме само част от видовете залози, можем да добием добра представа за сериозните предизвикателства и спортни емоции, които букмейкърите доставят всекидневно!

Платена публикация!*
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега