Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледен благотворителен базар се проведе в Созопол, събраха над 7000 лв. за лечението на съгражданин

Коледен благотворителен базар се проведе в Созопол, събраха над 7000 лв. за лечението на съгражданин

Тази година година организатори и участници се обединиха около идеята събраните средства от продажбата на продукти да бъдат предоставени на Пламен Милчев от Созопол, който има нужда от лечение.

За поредна година в Созопол се проведе Коледен благотворителен базар. Тази година година организатори и участници се обединиха около идеята събраните средства от продажбата на продукти да бъдат предоставени на Пламен Милчев от Созопол, който има нужда от лечение.


Тихомир Янакиев откри събитието като благодари на всички настоятелства и сдружения, които винаги са с отворени сърца и готови да подадат ръка на свой съгражданин в нужда. 


В рамките на благотворителното събитие на посетителите бяха предложени най-разнообразни продукти – солени и сладкарски изделия, традиционни коледни ястия, сурвачки, ръчно направени празнични украшения – играчки за елха, сувенири за дома и картички за любими хора.

В навечерието на Коледа доброто обедини настоятелствата на двете детските градини, "Бездомни лапички", СОСЗР и Клуб "Българка", Сдружение за българо-гръцко приятелство "Аполония, Тракийско сдружение "Яни Попов", Неделното училище, Пенсионерски клуб "Чайка" и Кметство Зидарово. НЖС "Света Марена" също бе част от базара като продължение на ангажираността им с каузата вече месец. От края на ноември дамите имат разположена шатра на коледния базар, на която продават сувенири благотворително. 


"Кметство Равадиново също се присъедини към каузата и дари средствата от проведения там базар. В утрешния ден общата сума в размер на 7 333 лв. ще бъде предоставена на Пламен Милчев за неговото лечение. Всички ние му желаем бързо възстановяване! Община Созопол благодари на всички за участието и пожелава весели коледни празници", съобщиха от Администрацията.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега