Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Компютърен инженер влиза в битка за Общинския съвет в Бургас

Компютърен инженер влиза в битка за Общинския съвет в Бургас

Той призовава за реален дебат между кандидатите за общински съветници по проблемите и визия за развитието на града.

„Между кандидатите за общински съветници в Бургас трябва да има реален дебат по проблемите и визия за развитието на града. И той трябва да се случи в рамките на предизборната кампания, за да заявят ясно, за какво ще работят, ако бъдат избрани да влязат в следващия местен парламент“, това смята бургазлията Красимир Кралев, който е кандидат за съветник от листата на ГЕРБ.

Това е първото му участие в предизборна кампания. „За мен е отговорност и предизвикателство да бъда част от листата на партията“, каза Красимир Кралев. Затова и подхожда сериозно към новото си амплоа. Той е на „ти“ с горещите теми, които вълнуват бургазлии. Като съучредител и председател на клуб „България за младите“ в Бургас участва през годините в редица кампании със социална и образователна насоченост с една единствена цел – да се помогне на хората, които в момента имат нужда.

Красимир Кралев има диплома за бакалавър по специалността „Компютърни системи и технологии“ и магистратура в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ по специалност „Софтуерни технологии“. Работи във фирма, която е системен интегратор, позиционирана в Топ 5 на IT сектора у нас.

„Интересувам се от политика от години и следя активно случващото се в обществения и икономически живот на Бургас и страна“, допълва бургазлията. Икономическите му познания и професионалните му умения ще му помогнат по време на кампанията, когато в срещи с жителите на общината ще обсъждат бъдещите проекти, които ще са от полза за всички.

Един от акцентите в кампанията му ще бъдат съставните селища и какво трябва да се направи още, за да се подобри начина на живот там.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега