Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Конгресмен коментира санкции срещу България заради еврочленството на РСМ

Конгресмен коментира санкции срещу България заради еврочленството на РСМ

Относно възможното налагане на санкции срещу България Тени казва следното:„Не съм сигурна дали санкциите в момента са подходящи като вариант, но биха могли да бъдат".

Възможен е вариант на налагане на санкции срещу България заради нейното вето върху започване на преговори за присъединяване на Северна Македония към Евросъюза. Позицията е заявена от републиканския конгресмен Клаудия Тени пред редакцията на „Гласът на Америка“ за Северна Македония, съобщава БНР.

Преди два месеца Клаудия Тени и още 12 конгресмени изпратиха на посланика на България в Съединените щати Тихомир Стойчев писмо с призив да бъдат премахнати пречките пред европейското членство на Република Северна Македония.

Според Тени българският дипломат не е отговорил на посланието, което тя тълкува като неуважение към Конгреса на САЩ.Относно възможното налагане на санкции срещу България Тени казва следното: „Не съм сигурна дали санкциите в момента са подходящи като вариант, но биха могли да бъдат".

Това е нещо много ефективно, особено ако те продължават да създават пречки и излъчват негативизъм спрямо Северна Македония и Албания“.Конгресменът заявява още, че българското правителство трябва да третира уважително всички малцинства, включително македонското.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега