Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Контрабандни цигари за 1 010 000 лв. конфискуваха антимафиоти в Бяла

Контрабандни цигари за 1 010 000 лв. конфискуваха антимафиоти в Бяла

От склад, намиращ се в Бяла, спецполицаите от териториалното звено „БОП” в Русе са конфискували 276 мастербокса цигари без акцизен бандерол. Папиросите са от марките „Ракел Слимс”, „Рей”, „Роялс”, „Ести”. Стойността на конфискуваната контрабандна стока възлиза на около 1 010 000 лева.

От склад, намиращ се в Бяла, спецполицаите от териториалното звено „БОП” в Русе са конфискували  276 мастербокса цигари без акцизен бандерол. Папиросите са от марките „Ракел Слимс”, „Рей”, „Роялс”, „Ести”. Стойността на конфискуваната контрабандна стока възлиза на около 1 010 000 лева.

Проверка изяснила, че складът - собственост на 54-годишна жена от Бяла,  бил нает от 36-годишен мъж, с инициали Е.М. Той е криминално проявен, с множество регистрации, уточняват русенските антимафиоти. В хода на разследването е установено, че ползвателят на помещението разполага с движимо и недвижимо имущество на значителна стойност и демонстрира благосъстояние, което не съответства на официалните му доходи.

Срещу Е.М. е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234 от НК.За случая е уведомена Беленската районна прокуратура. Работата на разследващите продължава.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега