Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Костов: Трябват оставки на най-високо ниво в ГДБОП заради Мирослава

Костов: Трябват оставки на най-високо ниво в ГДБОП заради Мирослава

"Трябва да се поискат оставки на най-високо ниво в ГДБОП. Например на главния комисар Станимир Флоров". Така лидерът на ДСБ Иван Костов коментира пред bTV случая с убитата Мирослава от Перник.

"Трябва да се поискат оставки на най-високо ниво в ГДБОП. Например на главния комисар Станимир Флоров". Така лидерът на ДСБ Иван Костов коментира пред bTV случая с убитата Мирослава от Перник.

"Рухналият в момента авторитет може да бъде закрепен само с драстични мерки", смята още той. По думите на Костов всичко около убийството и последвалото го самоубийство на основния заподозрян говори за това, че държавата няма авторитет. Освен това нарастването на подозренията в хората говори, че няма вяра, че някои авторитет може да се намеси и да успокои нещата.

Костов смята, че версията, че момичето е в чужбина е израз на крайно непочтено отношение към потърпевшото семейство. "Лошото е, че тези версии на гърба на хората се правят, за да се прикрие тяхната некомпетентност да разкриват истински престъпления", заяви Иван Костов.

Според него друга основателна причина, за да се поиска оставката на комисар Флоров е самоубийството на основния обвинен. Недопустимо, според Иван Костов, е и поисканото извинение от страна на премиера от семейството на жертвата.

"Не може министър председател да търси сметка от българските граждани, когато са преживяли такова нещастие. Това е брутално и скандално! Всеки може да е на мястото на това семейство и от всеки ще бъде поискано извинение. Сега вероятността премиерът да се яви на публично място и да бъде освиркан е много голяма", смята Иван Костов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега