Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кралското отроче се роди, момче е!

Кралското отроче се роди, момче е!

Херцогинята на Кеймбридж Катрин роди момче, предаде BBC. Това е първото дете на Катрин и принц Уилям. Бебето тежи 3,790 килограма.

Херцогинята на Кеймбридж Катрин роди момче, предаде BBC. Това е първото дете на Катрин и принц Уилям. Бебето тежи 3,790 килограма. То става трето в редицата за наследяване на британския трон. Херцогинята е родила по естествен път, а Уилям е бил през цялото време до нея. Нейно кралско височество и детето й са добре и ще останат през нощта в болницата. Наследникът се появил на бял свят вчера в 16.24 часа местно време.

Кралица Елизабет Втора, херцогът на Единбург, Уелският принц, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членовете и на двете фамилии са информирани и са във възторг от новината, гласи съобщението на двореца. Веднага след раждането членове на кралското семейство започнаха да пристигат в болницата.

ИТАР-ТАСС отбелязва, че както обяви Бъкингамският дворец още преди Кейт да роди, нейният син ще носи титлата принц на Кеймбридж, която се дава за първи път в британската история. Името на бебето ще стане известно доста по-късно, отбелязва Асошиейтед прес. Британците чакаха цяла седмица, преди да узнаят как ще се казва принц Уилям, и цял месец за името на неговия баща принц Чарлз. Според Асошииейтед прес бебето не може да има повече от 4 имена.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега