Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Красимир Петров: Община Царево има нужда от нов модел на управление

Красимир Петров: Община Царево има нужда от нов модел на управление

По думите му в тази администрация трябва да влязат хора, които могат и знаят какво искат, а не само да изпълняват нареждания.

"Влизам в тази надпревара, защото мисля, че имам достатъчно житейски и професионален опит и мога да бъда полезен.Тази община има нужда от нов модел на управление. Тя трябва да е на разположение на хората по всяко време. В това число - кмет и главен архитект. Това са главните лица в общината и всеки жител трябва за има възможност да стигне до тях, ако има проблеми. И съответно те да му помогнат да ги реши. Това сега не  е така, там могат да влязат веднага само богопомазаните и приближените". Това коментира кандидатът за общински съветник от ПП в Царево Красимир Петров.

По думите му в тази администрация трябва да влязат хора, които могат и знаят какво искат, а не само да изпълняват нареждания.Избира да влезе като кандидат за съветник точно от тази листа, защото е категоричен, че хората там са стойностни, честни и най-вече независими. Повечето, не казвам всички, хора от другите листи са поставени в зависимост от много фактори - дали с работа, дали финансово.

За него личният пример на всеки един от кандидатите да ги управляват, е най-добрата мотивация на хората да излязат и упражнят правото си на глас.И да се опитат и те да го постигнат. 

"Да се върнат младите хора тук, да създадат семейства тук. Това е огромният проблем.И ако можем да убедим двама, трима, петима в това, със сигурност ще е значителен успех. А защо няма работни места? Ами как да се прави бизнес, който да осигури тези работни места в нашата община.Всичко отново стига до зависимостта. Ако мислиш по-различно от управляващите, няма как да правиш успешен бизнес.И това е категоричен факт.Изпитал съм го сам по себе си и от три години не се занимавам със строителство.Това категорично трябва да се промени и затова призовавам хората да излязат и да  дадат своя глас,за когото решат ,но да отидат до урните.И тогава корпоративният и купеният  вот просто ще загубят своята стойност", допълни Петров.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега