Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кризисен щаб следи метеорологичната обстановка в Царево, засега е спокойна

Кризисен щаб следи метеорологичната обстановка в Царево, засега е спокойна

Новият кмет на Царево Марин Киров сподели пред PoligrafF.net, че метеорологичната прогноза за обилни дъждове и бурни ветрове в региона не трябва да тревожи жителите на общината, защото са взети мерки. Киров каза, че още от четвъртък е съставен кризисен щаб, който е на разположение, ако има необходимост от него

Новият кмет на Царево Марин Киров сподели пред PoligrafF.net, че метеорологичната прогноза за обилни дъждове и бурни ветрове в региона не трябва да тревожи жителите на общината, защото са взети превантивни мерки. Киров каза, че още от четвъртък е съставен кризисен щаб, който е на разположение, ако има необходимост от него. 

„Обстановката засега е спокойна, леко се засилват вятърът и дъждът, но няма нищо притеснително към момента. От четвъртък сме създали кризисен щаб изцяло с цел превенция. Включена е системата за ранно известяване. Почистени са шахтите в града. Почистени са също речни корита и дерета. Каквото зависи от нас ме го направили“, коментира Киров. 

По Черноморието се очакват тази вечер, както и утре през деня, да има отделни райони с обилни валежи. По високите места, предимно в Западна България, от сутринта вали сняг.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега