Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кръстина Тодорова грабна приза "Света София"

Кръстина Тодорова грабна приза "Света София"

Кръстина Тодорова от МБАЛ „Дева Мария“ е най-добрата медицинска сестра за 2015 година в региона. На церемония вчера й бе връчена статуетката „Света София“. Наградата е учредена 2009 година от основателя на МЦ „Света София“ и МБАЛ „Дева Мария“ Хусеин Абумелих, като признателност и оценка за работата на медицинските специалисти. Връчва се за седма поредна година на най-добрия специалист по здравни грижи в Бургаски регион.

Кръстина Тодорова от МБАЛ „Дева Мария“ е най-добратамедицинска сестра за 2015 година в региона. На церемония вчера й бе връчена статуетката„Света София“. Наградата е учредена 2009 година от основателя на МЦ „Света София“ иМБАЛ „Дева Мария“ Хусеин Абумелих, като признателност и оценка за работата намедицинските специалисти. Връчва се за седма поредна година на най-добрияспециалист по здравни грижи в Бургаски регион.

Кой да бъде носител на тази награда определи жури всъстав Радостина Димитрова - представител на БАПЗГ, Виолета Радева - представителна БЧК, Татяна Пейчева - представител на главните сестри,Светла Чалъкова и Нели Атанасова от МЦ „Света София“.Критериите, които Кръстина дори надхвърли са доказанпрофесионализъм, степен на удовлетвореност на пациентите от осъщественитездравни грижи, умения за работа в екип; професионално развитие – повишаване наобразователно и квалификационно ниво, активно участие в организационния животна съсловната организация и  другикритерии, предвид спецификата на здравното заведение.

Кръстина е от Карнобат. Работи в МБАЛ “Дева Мария“ от 2010 г.Образованието си като акушерка завършва 1999 година в Хасково. А след товазавършва бакалавърска степен по Управление на здравни грижи. От март 2012година е старша медицинска сестра на хирургичен блок в МБАЛ „Дева Мария“.В работата си се ръководи от качеството на здравните грижи. Което носивисоката удовлетвореност на пациентите, за които тя полага грижи.Притежава отлични умения за работа в екип. Което се забелязва вработата й  като старша сестра нахирургичен блок в болницата, който съчетава всички хирургични специалности –хирургия, урология, съдова хирургия и ортопедия.

Съумява да мотивира колегитеси за извършване на служебни дейности от различно естество. Потушава всякавероятност за  конфликти в екипът, вкойто работи. Взема самостоятелни решения в рамките на компетенциите си и проявяваинициативност. С интерес към иновативни практики и предлага начини заприлагането им. Съвместно с главната сестра на болницата внедрява „Методика започистване и дезинфекция в МБАЛ „Дева Мария“.

Съвместно спреподавателите по здравни грижи за медицинските сестри към ФОН на Университет„Проф. д-р Асен Златаров“ - Бургас, са разработени и проведени практически  занятия на територията на болницата.В ежедневната си дейност знае и работи по стандарти и алгоритми задейности, по въведената в болницата система за управление на качеството ISO 9001 – 2008.Член е на БАПЗГ и активно участва във всички мероприятия на съсловнатаорганизация, провеждани в МБАЛ „Дева Мария“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега