Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кулинари ще творят в "Мираж"

Кулинари ще творят в "Мираж"

Кулинарен конкурс под мотото „Бургаският бизнес помага на образованието” организира четиризвездният хотел „Мираж” под патронажа на Община Бургас.

Кулинарен конкурс под мотото „Бургаският бизнес помага на образованието” организира четиризвездният хотел „Мираж” под патронажа на Община Бургас. На 29 април четирите учебни заведения по обществено хранене в областта, ще премерят сили в кулинарно състезание.  

Колеж по туризъм, Професионална гимназия по туризъм "Иван Вазов" - Слънчев бряг, Професионална Гимназия по Туризъм "Алеко Константинов" – гр. Поморие и Професионална Гимназия по Туризъм "Проф.д-р Асен Златаров"- гр. Бургас са поканени да участват с 4 отбора по Карвинг, студена и топла обработка и хлебарство.  

Идеята е бургаски фирми производители на хранителни продукти да стимулират образованието в кулинарната сфера, а от своя страна учениците и студентите да покажат знанията и уменията си. Пред посетителите на кулинарното състезание в ресторант „Мираж” ще бъде демонстрирано карвинг изкуството /декориране на плодове и зеленчуци/ на великденска тематика.

По задание на фирмите спонсори ще бъдат приготвени великденски козунаци, салати и ястия от пиле.   Състезателите ще бъдат оценени според уменията си, вкуса и външния вид на ястията, както и от презентацията на самата храна. Грамоти, стажантски програми и инструменти за карвинг са част от наградите, които бургаският бизнес ще осигури за победителите.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега