Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кунева: МВР вече е закъсняло

Кунева: МВР вече е закъсняло

МВР вече е закъсняло. Така независимият кандидат за президент Меглена Кунева коментира в взривовете пред партийната централа на РЗС в центъра на София и клуба на ДСБ в квартал „Илинден”. Тя окачестви случилото се като изключително тревожен сигнал.

МВР вече е закъсняло. Така независимият кандидат за президент Меглена Кунева коментира в  взривовете пред партийната централа на РЗС в центъра на София и клуба на ДСБ в квартал „Илинден”. Тя окачестви случилото се като изключително тревожен сигнал.

„Сигурна съм, че избухването на бомби пред партийни офиси ще обиколи Европа. Настоявам за бързи и безкомпромисни действия на МВР. Не може това да  се случва в центъра на София”, допълни Кунева. По думите й, „всяко едно неразкрито престъпление отваря вратите към друго”, като за пример изтъкна факта, че досега не е станало ясно кой точно стои зад взрива пред редакцията на вестник "Галерия" преди половин година.

"Докладът на Европейската комисия има много по-остър език от миналата година. Преведено това означава – ако не сте разбрали предния път, сега ще ви го кажем по-остро". С тези думи Кунева коментира очаквания утре доклад на ЕК за напредъка на България в правосъдието и вътрешния ред. Тя посочи още, че в документа няма нито една институция, на която да са спестени критики и че има осем много конкретни препоръки какво точно трябва да свършат българските власти.

„Правителството трябва да форсира усилията си, тъй като досега няма резултати в приоритетната област за управляващите - правосъдието и вътрешния ред”, отбеляза Кунева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега