Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кунева стартира кампанията си с "Гласът на хората"

Кунева стартира кампанията си с "Гласът на хората"

Кампанията на гражданския кандидат за президент Меглена Кунева ще премине под мотото „Гласът на хората”. Смисълът за нея на тези избори е да се проведе дебат за това кой може да предложи приоритети, които да оздравят икономиката.

„Защо се кандидатирам за президент? Защото е време всеки от нас да каже: кой ако не аз; кога, ако не сега?! Тогава и България ще бъде една - България на нормалните, на грамотните хора, на хората, които се притесняват за децата си и мислят за родителите си, на хората, на които им пука за света, на хората, които са солидарни с другите в труден момент и които са готови да споделят своя успех” - Това заяви при официалното откриване на предизборната кампания гражданския кандидат за президент Меглена Кунева.

Кампанията й ще премине под мотото  „Гласът на хората” .   "Да си първият човек в държавата не е въпрос само на правомощия.   Да си първи означава и да издигаш глас, когато другите мълчат", каза още в речта си Кунева и допълни – „целта ми е гласът на хората в България да е важен и достатъчно силен”. Целта ми е победата на свободните граждани над ограниченията”.  

Тя сподели, че много пъти в тази кампания са я питали защо и е притрябвало да мина през всичко това, а нейният отговор е : "защото така повече не може".   „Ако бъда избрана на президентския пост, бих работила с всички политически лидери на страната, за да достигнем важната за България цел – повишаване на жизнения стандарт”, каза още Кунева. Смисълът за нея на тези избори е да се проведе дебат за това кой може да предложи приоритети, които да оздравят икономиката.        

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега