Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Курск с интерес да мести производства в Индустриалната зона

Курск с интерес да мести производства в Индустриалната зона

Условията за стартиране на производства в Индустриален и логистичен парк Бургас проучиха представители на бизнеса от Курска област.

Условията за стартиране на производства в Индустриален и логистичен парк Бургас проучиха представители на бизнеса от Курска област. Община Бургас бе домакин на среща на Бургаския бизнес с делегация от Курск, водена от заместник губернатора Александър Николаевич Криволапов.  

Зам.-кметът  по "Бюджет, финанси, икономика и стопански дейности" Красимир Стойчев презентира възможностите за инвестиции в Община Бургас, а представителите на бургаските фирми запознаха гостите с работата си и възможностите за сътрудничество.  

Заместник-губернаторът Криволапов  пое ангажимент да предостави контактите на присъстващите на фирми от  Курска област, за осъщестяване на бизнес отношения. Делегацията  беше придружена от  Тонко Фотев - почетен консул на Русия в  Бургас и Илиян Цонев - съветник и ръководител по търговско-икономическите въпроси в Посолството на Република България.  

На срещата от българска страна присъстваха представители на Бургаската търговско-промишлена палата, Търговско-индустриалната камара-Бургас, Пристанище Бургас, Свободна безмитна зона, Индустриален и логистичен парк, Колеж по туризъм, Общинска банка, агенции за недвижими имоти, производствени предприятия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега