Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лара е добре, пускат я ако утре Брендо си мълчи пред съда в Милано?

Лара е добре, пускат я ако утре Брендо си мълчи пред съда в Милано?

Дъщерята на Евелин Банев- Брендо - Лара, е жива и вероятно я крият в София, пише в. "Стандарт", като се позовава на източници на разследването.

Дъщерята на Евелин Банев- Брендо - Лара, е жива и вероятно я крият в София, пише в. "Стандарт", като се позовава на източници на разследването. Според тях майка ѝ Моника Добринова вече е получила вест от похитителите, че 10-годишната ѝ дъщеричка е добре. Откуп за детето на Брендо обаче засега не е искан. Дали са поставяни други условия пред Евелин Банев и бившата му съпруга - разследващите мълчат.

„24 часа“ пък пише, че ако в петък в съда в Милано соченият за международен кокаинов крал Евелин Банев-Брендо се държи така, както очакват "бизнес-партньорите му" от Европа и Латинска Америка, още на другия ден отвлечената му дъщеря може да бъде освободена, смятат запознати с разследването. Мълчанието на Брендо пред италианските магистрати е една от водещите версии на антимафиоти за мотива на поръчителите на отвличането.

10-годишната Лара беше отвлечена пред дома си в кв. Бояна в 7,30 ч. във вторник. Нападението беше извършено от трима маскирани в момент, когато детето е излизало с охранител от дома си. Нападателите препречили пътя им, стреляли по шофьора, който чакал детето и отвлекли Лара с джип BMW Х5.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега