Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лекарка на 86 години работи на три места, за да се грижи за внука си

Лекарка на 86 години работи на три места, за да се грижи за внука си

Лекарка на 86 г. работи на три места, за да осигури бъдещето на внука си, който е в 9 клас. Възрастната жена се грижи за него от две години, след смъртта на дъщеря си.

Доктор Латинка Цветанова е физиотерапевт с близо 60 години стаж. Работи в монтанската болница „Свети Георги“, в местната поликлиника и към филиала на Спешна помощ в Чипровци. Преди две години дъщеря ѝ издъхва пред очите на детето си. Оттогава тя поема грижите за него.„Искам да оставя на детето пари, защото… кой ще му дава, като аз умра? Аз съм на възраст, всеки момент мога да си отида“, разказва лекарката пред БТВ.

Доктор Цветанова навършва осемдесет и шест години преди седмица. Но не годините й тежат, а липсата на достатъчно време за внука.„Тя всъщност ни помогна в един труден момент, в който доктор Данаилов имаше здравословни проблеми и тя пое неговите задължения и след това ние я оставихме на работа. И мога да кажа, че тя ще работи при нас, докато тя има желание“, обясни Владимир Минчев, мениджър на МБАЛ „Св. Георги“.

След поредната смяна в болницата доктор Латинка Цветанова ще поеме към следващото си работно място. И така – докато може.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега