Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лекоатлети от Бургас грабнаха титли и в планинското бягане

Лекоатлети от Бургас грабнаха титли и в планинското бягане

Със златен и бронзов медал се завърнаха от турнира по планинско бягане в Драгалевци София състезателите от лекоатлетически "Европул" Бургас. В конкуренцията на общо 88 атлети възпитаниците на треньора Атанас Атанасов Татяна Дячкова и Иван Атанасов се представиха отлично.

Със златен и бронзов медал се завърнаха от турнира попланинско бягане в Драгалевци София състезателите от лекоатлетически "Европул"Бургас.В конкуренцията на общо 88 атлети възпитаниците на треньораАтанас Атанасов Татяна Дячкова и Иван Атанасов се представиха отлично.

Тятяна спечели категорично златното отличие на дистанцията3 600 м. бягане при девойките младша възраст и не остави никакво съмнениев превъзходството си.При юношите младша възраст Иван Атанасов постигна многодобър личен резултат, който му отреди трето място в крайното класиране.

Заради възходящото си развитие през изминалата година идвамата талантливи състезатели на са вече юношески национали.Според наставника им Атанас Атанасов и клубния президентРумен Ангелов Татяна и Иван имат сериозен потенциал, а тренировъчният им процесе планиран така, че те да бъдат във върхова форма за най-важните състезания вкалендара.

На 8 март младите надежди на бургаската лекоатлетика щеучастват в следващия турнир по планинско бягане по трудните трасета на Витоша. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега