Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Летният театър се превръща в кабаре за премиерата на "Любов и смърт в Мулен Руж"

Летният театър се превръща в кабаре за премиерата на "Любов и смърт в Мулен Руж"

Утре вечер (19-ти август) точно в 20:30ч. Летният театър ще се превърне в кабаре за премиерата на "Любов и смърт в Мулен Руж". Главните роли в мюзикъла са поверени на Антоанета Добрева – Нети и Дарин Ангелов. Благодарение на техните гласове, красивата музика и изкушаващите костюми публиката ще се пренесе в известното френско кабаре, за да стане свидетел на обречената любов между нежната куртизанка и нейният възлюбен.

Утре вечер (19-ти август) точно в 20:30ч. Летният театър ще се  превърне  в кабаре за премиерата на "Любов и смърт в Мулен Руж". Главните роли  в мюзикъла са поверени на Антоанета Добрева – Нети и Дарин Ангелов. Благодарение на техните гласове, красивата музика и изкушаващите костюми публиката ще се пренесе в известното  френско кабаре, за да стане свидетел на обречената любов между нежната куртизанка и нейният възлюбен.

Романтичната история е взаимствана от романа на Александър Дюма-син „Дамата с камелиите”  и пренесена между стените на „Мулен Руж”.Представлението  е копродукция между Държавна опера – Бургас и Национален музикален театър „Стефан Македонски” – София. Диригент е Левон Манукян, а либретото и режисурата са на Бойко Илиев. Мюзикълът е част от афиша на Бургаски музикални празници „Емил Чакъров” 2016.

Програмата на музикалните празници продължава с балета „Лебедово езеро”, който пожъна невероятен успех в Бургас. Той ще се играе на 30-ти август от 20:30ч. в Летния театър. В главните роли отново ще видим примабалерината Веса Тонова, която ще влезе в образите  на Белия и Черния лебед.  Ролята на магьосника ще бъде изпълнена от Милен Петров, като принц Зигфрид ще се превъплъти  Емил Йорданов, а като Шута - Даниел Тичков.

Кулминацията на Бургаски музикални празници „Емил Чакъров” 2016 е на 2 септември с премиерата на оперетата от Йохан Щраус „Една нощ във Венеция”. Диригент на представлението е Иван Кожухаров, а режисьор Марио Николов.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега