Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Левски" вкара 4 гола на "Вихрен" и си осигури мач с "Лудогорец"

"Левски" вкара 4 гола на "Вихрен" и си осигури мач с "Лудогорец"

„Левски“ победи „Вихрен“ с 4:1 в 1/16-финал за Купата на България. Точни за „сините“ в Сандански бяха Роналдо в 24-ата, Краев в 31-ата, Уелтън в 64-ата и Миланов в 72-ата минута. В следващата фаза „сините“ ще срещнат „Лудогорец“ в Разград

„Левски“ победи „Вихрен“ с 4:1 в 1/16-финал за Купата на България. Точни за „сините“ в Сандански бяха Роналдо в 24-ата, Краев в 31-ата, Уелтън в 64-ата и Миланов в 72-ата минута. В следващата фаза „сините“ ще срещнат „Лудогорец“ в Разград. Първата възможност се откри пред „сините“ още във 2-рата минута. Въпреки трудния терен Уелтън успя да набере скорост, навлезе към центъра и стреля по земя, но в ръцете на вратаря Боян Загорски.

В 8-ата минута „Вихрен“ обаче поведе. Домакините се възползваха от ъглов удар. Йордан Минев центрира в наказателното поле. Удоджи скочи високо и с глава преодоля Николай Михайлов за 1:0.

Пет минути по-късно „сините“ създадоха първата си сериозна възможност за гол. При центриране отдясно Роналдо беше оставен сам на далечната греда. Бразилецът засече с глава, преодоля Загорски, но защитник от голлинията изчисти.В средата на първото полувреме Ивелин Попов пробва късмета си с удар от дистанция, но прати топката покрай десния страничен стълб. В следващата атака „сините“ изравниха. Роналдо и Ивелин Попов разиграха, като успяха да укротят топката при дълго подаване. Попето изведе бразилеца, който с удар по диагонала реализира.  

В 31-вата минута „Левски“ излезе напред в резултата. Георги Миланов центрира на първа греда. Там беше Андриан Краев, който с глава реализира за 2:1.  В 36-ата минута Краев получи в наказателното поле. Халфът на „сините“ успя да се обърне и пробва рефлекса на Загорски. Стражът на Вихрен успя с една ръка да избие встрани.В 53-тата минута Роналдо беше изведен в коридор, пробва да завърши с удар в близкия ъгъл, но покрай целта. В 71-вата минута топката срещна ръката на Руслан Иванов и главният съдия Ивайло Ненков посочи бялата точка. Георги Миланов застана зад топката и отбеляза.

Вихрен - Левски 1:4
1:0 Удоджи 8'
1:1 Роналдо 24'
1:2 Краев 31'
1:3 Уелтон 64'
1:4 Миланов 72‘
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега