Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

„Лисицата и Котараците“ излизат пред бургаска публика в събота

„Лисицата и Котараците“ излизат пред бургаска публика в събота

Песните са авторски композиции на Милица Гладнишка и Николай Воденичаров - Никеца. Иван Велчев се включва и в аранжимента.

"Лисицата и Котараците" е музикален проект, който работи на принципа на трубадурите!Три различни гласа, в различни музикални стилове разказват историите и перипетиите на литературни герои от велики романи като "Майстора и Маргарита" на Булгаков, "Одисей" на Омир, "Великия Гетсби" на Фицджералд, "Гняв" на Стивън Кинг, ", "1984" на Оруел. Песните са авторски композиции на Милица Гладнишка и Николай Воденичаров - Никеца. Иван Велчев се включва и в аранжимента.Някои от песните са писани специално за театрални постановки на Веселка Кунчева.

Ще чуете и песни от музикалния спектакъл "Мелофобия" - по идея на Милица Гладнишка и Иван Велчев, където двамата правят цялата музика, песни и аранжименти в партньорство с Николай Воденичаров - Никеца и великолепния китарист Мирослав Иванов. В концерта са включени и хитови песни от ерата на джаза, които имат своя история, достойна за роман. Никеца представя и силата на рока в своите авторски песни, всяка от които впечатлява!

Три различни гласа!
Три различни стила!
Хиляди истории!
Милица Гладнишка - вокал
Иван Велчев - вокал, барабани, кахон и перкусии
Николай Воденичаров - Никеца - вокал и китари

Концертът води публиката през много емоционални състояния като в истински ураган, завихрил в себе си рок, поп, джаз, фламенко, кънтри, естрада, реге и много други. Затаете дъх, ще Ви трябва, когато попаднете в Окото на бурята!Билети се продават на касата на Културен дом НХК, в мрежата на Ивентим и на място в клуб "Модерен театър" 1 час преди началото на събитието. Необходимо е да направите резервация на тел. 0894898098 . Концертът ще бъде на 23 март, събота, от 20:30 часа. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега