Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Логистика, транспорт и имоти - сред приоритетите за китайски инвестиции в Слънчев бряг

Логистика, транспорт и имоти - сред приоритетите за китайски инвестиции в Слънчев бряг

Логистика, транспорт и инвестиционни имоти на територията на КК „Слънчев бряг“ са сред приоритетните области, които ще бъдат представени по време на Българо-китайския бизнес форум в комплекса. Това стана ясно след предварителната среща на представители на БКАТИ (Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции) с изпълнителния директор на „Слънчев бряг“ АД – Златко Димитров.

Логистика, транспорт иинвестиционни имоти на територията на КК „Слънчев бряг“ са сред приоритетните области,които ще бъдат представени по време на Българо-китайския бизнес форум вкомплекса. Това стана ясно след предварителната среща на представители на БКАТИ(Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции) с изпълнителниядиректор на „Слънчев бряг“ АД – Златко Димитров.

По време на визитата саобсъдени важни за комплекса области, които да бъдат презентирани пред китайскипредприемачи. От първостепенно значение са и проекти свързани с подобряванена инфраструктурата. Освен български фирми, повреме на форума ще бъдат поканени и морски общини начело с Бургас, Несебър,Поморие, Созопол и др. Обмислят се и конкретни проекти за привличане на повечекитайски инвестиции и туристи в България.

Припомняме, че за края на летния сезон т.г. епланиран бизнес форум, чиято организация тече в момента. В него ще вземат участие различнипредставители на китайски фирми, които ще посетят Слънчев бряг. Целта е да добият представа завъзможностите за инвестиране в бизнес, свързан с туризма – строеж и развитие нашопинг центрове, инфраструктура, обслужване, производство и дистрибуция наразлични продукти на туристическите обекти и хотелски комплекси.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега