Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ловци дебнат крокодил край Бургас

Ловци дебнат крокодил край Бургас

Ловци са сигнализирали за крокодил близо до устието на Грудовска река, която се влива в езерото Мандра край Бургас, съобщават от ИАРА.

Ловци са сигнализирали за крокодил близо до устието на Грудовска река, която се влива в езерото Мандра край Бургас, съобщават от ИАРА. Влечугото било забелязано от баща и син, които живеят в Дебелт. Те първи разказали на свой познат от Средец, след което сигнализирали специалистите.    

"Макар не често, понякога в канали близо до големи градове са намирани едри екземпляри. Случвало се е любителите, които поддържат терариуми у дома си да изхвърлят в канала влечугите, докато още са с размерите на гущер, а след това те порастват и остават до каналите. Не е толкова необичайно животно като крокодила да оцелее във водите на Мандренското езеро, което е богато на храна", каза Трифон Димитров, старши експерт в агенцията.  

В момента се организира ловна група, която дебне земноводното, за да не всява страх и паника сред местните жители. От ИАРА възнамеряват да направят собствена проверка по сигнала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега