Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любен Дилов: Държавата е в състояние на свободно падане /видео/

Любен Дилов: Държавата е в състояние на свободно падане /видео/

По думите му се задават много тежки дни

„Мисля, че очакванията се оправдаха – поне в частта, в която беше представена реална алтернатива на президента Радев и неговия модел. Доколко я разбраха хората и доколко решиха да накажат ГЕРБ – не мога да кажа”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Любен Дилов-син, водач в листата ГЕРБ-СДС в Бургас, в отговор на въпроса оправдаха ли се очакванията на партията му за резултатите от балотажа.

По думите му се задават много тежки дни. „Не искам да съм лош пророк в началото на новата седмица. Държавата в последните седем месеца  беше в състояние на свободно падане. Нямам основание да смятам, че тя много бързо ще се стабилизира”, категоричен е  той.ГЕРБ вече обявиха, че са готови, в рамките на разумното да подкрепят едно ново правителство, без те да участват в него. „Видяхме до какво доведе липсата на редовен кабинет”, посочи той. И изрази надежда, че новите управляващи ще успеят да овладеят икономическата криза и растящите цени.

Според него следващото правителство ще се задържи по-дълго на власт, но не заради политическата воля на съставящите го, а заради тежките решения, които притискат политиците.„ГЕРБ е чегъртан вече 7 месеца, но с много малки щети, успя да запази ядрото си. Не смятам, че в партията има лидерски проблем, напротив, Борисов е гаранция за тези хора – членовете и симпатизантите на ГЕРБ.  Борисов е много силно, ще използвам физиката, гравитационно тяло“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега