Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любители с най-добро време в първия етап на "Бургас Офроуд" 2012

Любители с най-добро време в първия етап на "Бургас Офроуд" 2012

Стартът на най-атрактивното авто-мото събитие в Бургас - „Бургас Офроуд“ 2012, бе даден вчера, с първия специален етап от състезанието.

Стартът на най-атрактивното авто-мото събитие в Бургас - „Бургас Офроуд“ 2012, бе даден вчера, с първия специален етап от състезанието. Дължината на трасето в първия ден, беше от 109 км., като състезателите мериха сили по калния и лепкав чернозем, около селата Бата, Драганово, Брястовец, Изворище и Банево.

В края на състезателния ден, всички автомобили, мотори/ATV, успяха да финишират етапа благополучно – без инциденти, механични повреди и проблеми в навигацията. С видимо задоволство, състезателите коментираха интересните моменти, които са имали по калния път, за който дъждовете през последните дни допринесоха значително.

Най-голямата изненада от финиширалите етапа, бяха Николай Колев и Венелин Градев, които се състезават в клас „Любители“. Те успяха да поставят най-доброто време, изпреварвайки професионалистите в клас T1 и клас Т2.„

Бургас Офроуд“ 2012, продължава и днес, този път с цели два специални състезателни етапа, с общата дължина от 290 км. Предизвикателството на деня ще бъдат както няколко по-бързи участъка в маршрута, така и по-прецизната навигация. Офроудърите ще стигнат чак до Ямбол, а финалът ще бъде обратно в Сарафово.  

Утрешният, последен ден в бургаската офроуд надпревара, ще бъде и „черешката на тортата“ – пясъчната кариера в град Българово и невижданият автокеч, който беше специалната изненада на организаторите от „ГЕА Офроуд 4х4“ и „Вромос.ком“, за всички фенове на екстремните преживявания в региона.

Всички снимки от първия състезателен ден може да откриете тук!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега