Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любо Киров с концерт в Бургас тази вечер

Любо Киров с концерт в Бургас тази вечер

Публиката ще чуе на живо дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова „Мога“, с Поли Генова „Тръгни навреме“ и общата му песен със Стенли „Където няма време“. Всичко това ще бъде подкрепено от музиката на голямата банда, с която Любо Киров прави по-мащабните си концерти.

Любо Киров събира специални гости за турнето си „Целуни ме“. Днес Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли ще бъдат част от концерта в Бургас. Турнето продължава с Пловдив на 9 август и ще завърши епично на 4 ноември в зала 1 на НДК.

Публиката ще чуе на живо дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова „Мога“, с Поли Генова „Тръгни навреме“ и общата му песен със Стенли „Където няма време“. Всичко това ще бъде подкрепено от музиката на голямата банда, с която Любо Киров прави по-мащабните си концерти. 

Концертите от турнето носят името на новия албум на Любо Киров „Целуни ме“, който беше представен през април. Едноименната песен от албума пък съвсем скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто автор е Любо Киров, на Годишните музикални награди на БГ Радио. 

В категорията БГ Комбинацията статуетката отново отиде при изпълнителя за песента „Където няма време“, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.Последната година е изключително силна творчески за Любо Киров. През април той издаде дългоочаквания от всички фенове нов албум „Целуни ме“. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „Усеща се сила“ с кадри от знаковия му концерт в зала „Арена Армеец“, който беше на 26 октомври миналата година.

На 22 май пък Любо Киров излезе на сцената в легендарната лондонска зала Troxy за грандиозен концерт на световно ниво и първи с подобен мащаб за него.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор във втори пореден сезон на „Гласът на България“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега