Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мачът "Черноморец" - "Литекс" ще се играе днес при открити врати

Мачът "Черноморец" - "Литекс" ще се играе днес при открити врати

Поради техническа повреда, която не бе установена на територията на стадион „Лазур”, бе предизвикано прекъсване на електрозахранването, което причини спиране на осветлението по време на срещата от 22 кръг за първенството на „А” ПФГ между отборите на „Черноморец – Бургас” и Литекс Ловеч.

Поради  техническа повреда, която не бе установена на територията на стадион „Лазур”,  бе предизвикано прекъсване на електрозахранването, което причини  спиране на осветлението по време на срещата от 22 кръг за първенството на „А” ПФГ между отборите на „Черноморец – Бургас” и Литекс Ловеч. Въпреки усилията на дежурните екипи, електрозахранването на стадиона не бе възстановено. След консултации между представители на двата отбора и дежурния делегат на двубоя и след като бяха съобразени разпоредбите на Наредбата за първенствата и турнирите 2010-2011, бе взето решение, че  мачът трябва да се преиграе на 16 април, събота от 21 часа.         

Ръководството на ПСФК „Черноморец  –  Бургас” уведомява привържениците на футбола, че мачът в събота ще се играе при открити врати, тъй като системата за проверка не позволява повторен контрол върху закупените билети.         

От футболния клуб канят привържениците на футбола от Бургас да посетят двубоя между отборите на „Черноморец – Бургас” и Литекс Ловеч в събота от 21 часа на стадион „Лазур”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега