Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малчугани зарадваха бургаските полицаи с коледарски песни и танци

Малчугани зарадваха бургаските полицаи с коледарски песни и танци

С пожелания за здраве, щастие и берекет коледарчетата дариха много усмивки и добро настроение на служителите на реда

Нетрадиционно (в началото на месец декември), но с огромна емоция и добро настроение, възпитаници на детска градина „Раковина” – Бургас поздравиха ръководството и служителите на ОДМВР – Бургас с предстоящите Коледни празници. Малчуганите, облечени в традиционни носии, подкрепяни от „нежните цветя” на група „Морски звезди”, изпълниха коледарски песни и наричания за най-прекрасния зимен празник.

С пожелания за здраве, щастие и берекет коледарчетата дариха много усмивки и добро настроение на служителите на реда, които преди всички бургазлии имаха привилегията да отворят символично „дома си” за светлите християнски традиции и чистите детски наричания.  Под зоркото око на директора на детска градина „Раковина” – г-жа Димитричка Господинова и триото дами, грижещо се за благополучието на група „Морски звезди” –Александра Бояджиева, Криси Стефанова и Велина Трифонова, малчуганите без притеснение и с много ентусиазъм завършиха коледното тържество с кръшно българско хоро, като заслужиха аплодисментите и одобрителното насърчение на бургаските служители на реда. 

(Снимка: Пресслужба ОДМВР Бургас)

В края на празненството децата се почерпиха с бонбони и други сладки изкушения, а Директорът на ОДМВР – Бургас и Началниците на Районните управления от региона ги изненадаха с коледни торбички. Тържеството на коледарчетата от детска градина „Раковина”, което за седма поред година радва служителите в ОДМВР – Бургас, завърши с традиционната снимка пред крайморската дирекция, с която малчуганите да си спомнят за първото си посещение в официалната институция.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега