Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малката Натали от Бургас се нуждае спешно от помощта ни

Малката Натали от Бургас се нуждае спешно от помощта ни

Сумата за закупуването не е голяма, но е непосилна за майката, която е самотен родител и поема всички разходи, за да поддържа живо момиченцето си.

Малката Натали от Бургас се нуждае спешно от скъпоструващ медикамент. Сумата за закупуването не е голяма, но е непосилна за майката, която е самотен родител и поема всички разходи, за да поддържа живо момиченцето си. Ето какво споделя тя в социалната мрежа:

"Не успях да се преборя с всички институции и лекари от които зависи отпускането на лекарството на детето ми, затова съм принудена да поискам спешно помощта ви! След неуспешна коремна операция, последвал сепсис и възобновена тежка бактериална инфекция,детето е с кървящо дебело черво и нечовешки болки почти непрекъснато. Не е възможно да пие дори вода - вече са застрашени и бъбреците на дъщеричката ми. Храня я с медицинска храна - течен фрезубин. За момента медикаментите, които приема не дават нужния резултат. Антибиотиците Ванкомицин, Mетронидазол и Супозиториите спряха да действат. Изписаха скъпоструващото лекарството Dificlir /fidaxomicin/. Първоначално офертата от Нидерландия бе за близо 3500 лева опаковката. Но жена посредник за закупуване на лекарства от Турция ми даде цена от 1800лв. Днес го открих за 7300 т.л. - което е около 1400 лева. За пълен първи курс на лечението са нужни две опаковки. За съжаление съм самотен родител и напълно сама отглеждам детето - а разходите, за да го поддържам живо са огромни и непосилни. Затова моля за подкрепа! Ще съм признателна, ако благодарение на вашата помощ успея да закупя поне една опаковка. Банковата сметка е лична, тъй като не е възможно в момента да се добера до банка."

Припомняме Ви, че Натали от дълги години се бори с тежки диагнози. Основната е Детска церебрална парализа – спастична квадрипареза с по-тежко засягане на долни крайници и глухота на ляво ухо. Детето страда и от разновидност на синдрома на Хишпрунг - вродено заболяване на дебелото черво. Всеки, който желае да помогне може да го направи по следните начини:

С банков превод:
Invest Bank
BG45IORT80481024770701 
BIC- IORTBGSF
Титуляр: Калояна Костадинова Канариева

Чрез paypal: helpnatalipapa@abv.bg
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Димитрова
    29 май 2022 14:26

    Моля свържете ме с жената която предлага Dificlir 200 mg табл. На цена 1800 лв.Нуждая се от това лекарство за майка ми.

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега