Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Марина „Сарафово“ ще бъде домакин на впечатляваща регата

Марина „Сарафово“ ще бъде домакин на впечатляваща регата

От опитни ветерани до амбициозни новобранци ще вземат участие в регатата, която обещава да предложи много вълнуващи моменти за всички ветроходци и зрители, създавайки атмосфера на приятелско състезание.

Спокойните води на Марина „Сарафово“ са на път да оживеят с вълнуващ и приключенски дух, подготвяйки се да бъдат домакин на най-голямата и най-приятелска ветроходна регата за втора поредна година.

Флотилия от 45 ветроходни яхти ще украси хоризонта, демонстрирайки майсторството на моряците и очарованието на бургаското море.

На 22 юли, събота, ветроходци от всички краища на страната се събират в Марина „Сарафово“ за надпреварата. С живописния бургаски бряг, очакването е за едно неповторимо морско приключение.

От опитни ветерани до амбициозни новобранци ще участват в регатата, която обещава да предложи много вълнуващи моменти за всички ветроходци и зрители, създавайки атмосфера на приятелско състезание.

Организаторите от сдружение „Ветроходство и приятели“ – „Сарафово“ са избрали внимателно маршрута, за да тестват смелостта на моряците, изисквайки от тях прецизност и адаптивност, а жителите на Бургас и Поморие ще се насладят на истинско зрелище.

Регатата ще премине пред Моста в Бургас, остров Света Анастасия, пред крайбрежната алея на Поморие и ще завърши отново в „Сарафово“.

Всеки бургазлия, желаещ да се запознае от близо с екипажите на яхтите, може да заповяда на организираното награждаване от 20:00 часа в пристанище „Сарафово“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега