Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мариян Иванов: Гражданите на Бургас заслужават повече

Мариян Иванов: Гражданите на Бургас заслужават повече

"Инвестират се много средства в лъскави проекти, имиджови и мегаломански, а хората в крайните квартали и населени места се спъват в дупките по улиците, които не виждат, заради липсата на осветление, а вървят по улиците, защото тротоари няма", казва Иванов.

Мариян Иванов е едно от новите лица, които се впуснаха в битката за местните избори в Община Бургас. Дългогодишният журналист, който досега не е бил в никоя политическа партия, сега е част от листата на "Възраждане". Той определя Бургас, който е избрал за града, в който да живее и да се развива, като лъскава опаковка, която, след като се развие, се вижда, че по-голямата част от съдържанието е загнило. 

"Инвестират се много средства в лъскави проекти, имиджови и мегаломански, а хората в крайните квартали и населени места се спъват в дупките по улиците, които не виждат, заради липсата на осветление, а вървят по улиците, защото тротоари няма", казва Иванов. 

Сред приоритетите на "Възраждане", а и неговите лични, е равномерното инвестиране в кварталите и населените места. "Всички жители на Община Бургас трябва да се чувстват нормални граждани, да видят, че в тяхното населено място също се правят улици, подменя се осветление, изграждат се зелени площи", казва Мариян Иванов. Посочва като прост пример в тази посока, че граждани от "Горно Езерово" са го потърсили за съдействие за ремонт на оградата на гробищата, защото в траурния парк влизат крави. Дори нещо толкова дребно не се възстановява, коментира кандидатът за общински съветник. Във всички населени места, които посещават от "Възраждане", се сблъскват с неизпълнени с години обещания, от страна на сегашните управляващи. 

В приоритетите на Мариян Иванов е по-строг контрол върху сметопочистването и сметоизвозването, засилени проверки и от страна на общинските служби по отношение на замърсяването. Той залага като цел и изграждането на повече паркове и зелени площи, като сред основните му идеи е създаването на Морска градина в Сарафово. Сред неговите приоритети и тези на "Възраждане" е и облекчаване на проблемите с паркирането, чрез изграждане на етажни и буферни паркинги. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега