Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Масови глоби за неносене на предпазни маски в Гърция

Масови глоби за неносене на предпазни маски в Гърция

Полицията непрекъснато следи за носене на маски навън, като само за ден глобиха над 2000 души с по 300 евро.

Експерти в Гърция прогнозират нов рекорден ръст на заразените с Covid-19 в началото на януари. Вчера властите обявиха нови ограничения от 3 до 16 януари във връзка с бързото разпространение на варианта Омикрон, съобщава БНР.

През януари броят на заразените в Гърция ще расте,като не е изключено да достигне до 20 хиляди души на ден, според лекарите.Правителството въвежда мерки, но след празниците, което според експертите от Съвета за контрол на пандемията ще има тежки последствията опозиционните партии настояват незабавно да се затворят ресторантите и нощните заведения. Социалистите искат задължителен PCR тест за всички неваксинирани,които работят в туризма.

На 25 хиляди евро се качва глобата за заведения, които не спазват здравния протокол. Също така отнемат лиценза за два месеца. 

Полицията непрекъснато следи за носене на маски навън, като само за ден глобиха над 2000 души с по 300 евро. След въвеждане на задължителна маска навън скочиха до 60% цените на маските на дребно.

Министерството на финансите проверява 16 фирми заради повишени до 60 процента цени на маските в рамките на часове.Министърът на развитието Георгиадис съобщи за глоби до 1 милион евро към тези компании.

За момента не се променят условията за влизане в Гърция. Изисква се отрицателен тест дори при наличие на Covid сертификат.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега