Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Менашки призна, че е убил Мария

Роднини искат 250 000 лева кръвнина
Менашки призна, че е убил Мария

Убиецът на хубавата Мария ще получи наказание по бързо съдебно производство. Менашки призна вината си в съдебната зала днес.

Убиецът на хубавата Мария ще получи наказание по бързо съдебно производство. Менашки призна вината си в съдебната зала днес. Около становището за бързо съдебно производство са се обединили прокурорът, съдебният състав и защитата на Михаил Менашки. 32-годишната красавица бе зверски заклана в Слънчев бряг през септември 2012 година.

Днес в Бургаския окръжен съд почерненият баща на Мария поиска 200 000 лева кръвнина за убитата си дъщеря. Приятелят на жертвата Симеон Куминков, който също бе ранен в мелето, поиска 50 000 лв. кръвнина.  

В началото на процеса дойдоха няколко свидетели, между които колеги на убитата Мария, която беше управител на бара в хотел "Гларус" в Слънчев бряг. Братът на жертават обаче не се яви и съдът го глоби със 100 лв. В сградата на Темида не се появи и 17-годишната Маргарита Митева - фаталната приятелка на Менашки, която, според разследването е подтикнала бивщия полицай към зловещото убийство.  

Припомняме, че в нощта на 3 септември м.г. бившият полицай от РУП Несебър нападна 30-годишната Мария в джипа на нейния приятел Симеон Куминков. 18-годишният футболист от Несебър тъкмо дошъл да прибере приятелката си от нощна смяна. Двамата се качили в луксозния джип на Симеон “Ауди Q7”, но секунди преди да потеглят от паркинга край хотела, с нож в ръка ги нападнал Менашки.

Той нанесъл няколко удара в гърдите на Мария, намушкал и Симеон в ръката, когато момчето се опитало да защити любимата си. 30-годишната красавица издъхнала минути след нападението, буквално в ръцете на Симеон. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега