Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Mercedes-Benz се върна на мода, компанията отбеляза рекордни продажби в САЩ

Mercedes-Benz се върна на мода, компанията отбеляза рекордни продажби в САЩ

Нашите приятели от AvtoChastiOnline24.bg пък ни убедиха, че поддръжката на кола с марката Mercedes-Benz може и да се окаже доста достъпна за българския потребител. А усещането зад волана със сигурност е най-малко петзвездно.

Марката Mercedes-Benz отбеляза изключително успешно първополугодие, съобщиха от компанията. Гигантът изпрати юни с внушителни статистики– 28 044 автомобила са продадени отвъд океана за последниямесец. Това представлява ръст от 5,8% в сравнение с миналата година по същотовреме. Въпреки че доскоро марката се смяташе за елитарна,изглежда модата на елегантните возила се е завърнала и все повече американци сеориентират към марката.

Рекордните 182 128 автомобила с тази емблема са продадени за първитешест месеца, сочат данни от американския пазар. Най-масово се търгуват моделитеот С, Е и М класата. Междувременно, у нас месец юни премина под знака нановото Mercedec бижу – GLA. Компактният SUV с дизайн „купе“ бе тестван от няколко бюти и фешънблогърки, които наводниха интернет пространството с впечатленията си от новотовозило. Те определиха автомобила като удобен, практичен за градска среда и елегантен– подходящ за представителите на силния пол и техните нежни половинки.До скоро, обаче, немската марка се смяташе за скъпане само като стойност на автомобила, но и като поддръжка.

Проверка на пазара заколи втора ръка показва, че ако искате даси купите употребяван Mercedes-Benz в А-класата, ще можете да се сдобиете със сносновозило на цена между 1 500 до 30 000 евро, в зависимост от модела, екстритеи годината на производство.Нашите приятели от AvtoChastiOnline24.bg пък ни убедиха, че поддръжката на кола с марката Mercedes-Benz може и да се окаже доста достъпна за българскияпотребител. А усещането зад волана със сигурност е най-малко петзвездно.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега