Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Международен турнир по бадминтон и футбол от Първа лига през уикенда

Международен турнир по бадминтон и футбол от Първа лига през уикенда

Международен турнир по бадминтон ще се проведе в зала "Младост" на 20 и 21 август /събота и неделя/. Второто издание на атрактивното състезание е част от националната верига в този спорт. То носи името на изтъкнатия деятел на бадминтона д-р Алексей Гейман.

Международен турнир по бадминтон ще се проведе в зала "Младост" на 20 и 21 август /събота и неделя/. Второто издание на атрактивното състезание е част от националната верига в този спорт. То носи името на изтъкнатия  деятел на бадминтона д-р Алексей Гейман.

Участниците в турнира ще бъдат разделени в три групи - "Елит", "Майстори" и "Любители", което ще даде възможност за изява както на национални състезатели, така и на любители и ветерани.Организатор е спортен клуб "Бадминтон - Бургас", със съдействието на Община Бургас.

През втория ден от уикенда - неделя, от 19:00 часа на стадион "Лазур", е футболният двубой от четвъртия кръг в Първа професионална лига между отборите на "Нефтохимик" - Бургас и "Берое" - Стара Загора.Главен съдия е Станислав Ставров, с помощници Георги Дойнов и Милен Арабаджиев. Четвърти рефер е Николай Чакъров.

Допълнителни асистент арбитри са Георги Кабаков и Мустафа Шефкет. Съдийски наблюдател е Евгени Георгиев."Нефтохимик" е с актив от 1 точка досега /един равен и две загуби/."Берое" има 6 точки /две победи/, но и мач по-малко.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега