Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Международна научна конференция даде начало на честванията за 30-годишнината на БСУ

Международна научна конференция даде начало на честванията за 30-годишнината на БСУ

Кулминацията на тържествата ще бъде през м. септември 2021 година.

В БСУ дадоха старт на двудневна международна научна конференция на тема "Съвременни управленски практики XI - Интелигентната специализация в десетилетието на свързаността и автоматизацията". В работата на най-големия научен форум за годината в БСУ участват над 90 академични преподаватели от 15 висши училища и бизнес организации от България, както  и водещи изследователи и експерти от Полша, Естония, Великобритания, Турция, Черна Гора, Румъния, Чехия, Португалия, Малайзия (онлайн), Испания (онлайн), Ирландия (онлайн) и Руска федерация (онлайн). 

Снимка: БСУ

Конференцията беше открита от зам.-ректора на БСУ проф. д-р Милен Балтов. Поздравления към участниците поднесоха проф. д.п.н. Галя Христозова, ректор на БСУ, и проф. д.н. Мария Нейкова, областен управител на Област Бургас.Пленарни докладчици на конференцията бяха  д-р по икономика Антоанета Барес, изпълнителен директор на Национална компания „Индустриални зони“ и доц. д-р Катри-Лиис Лепик от Естония, председател на акцията по КОСТ на ЕС „Мултидисциплинарни иновации за обществени промени“.

Снимка: БСУ

В рамките на работната програма участниците в конференцията посетиха Индустриалния и логистичен парк Бургас. Международната конференцията е посветена на 30-годишнината от създаването на Бургаския свободен университет и е част от програмата на тържествата за празника. Кметът на Община Бургас г-н Димитър Николов и областният управител проф. д.н. Мария Нейкова връчиха на ректора проф. д.п.н.Галя Христозова почетни плакети и поздравителни адреси по случай годишнината на БСУ. Кулминацията на тържествата ще бъде през м. септември 2021 година.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега