Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Международно колоездачно състезание започва в Слънчев бряг

Международно колоездачно състезание започва в Слънчев бряг

Състезанието включва пролог и два етапа. Първият етап Несебър-Брястовец-Несебър е на 9-и май от 15.00 часа на централния площад в новия град на Несебър, срещу пощата.

Първото по рода си международно състезание по колоездене ще се проведе в Слънчев бряг тази седмица от 8-и до 11-и май. Сред организаторите е дружеството „Слънчев бряг хотел холдингс” АД, Българският колоездачен съюз и Община Несебър.

Колоездачното състезание се провежда в памет на Димитър Янков-Почетен гражданин на гр. Несебър, основател на  Колоездачен клуб-Несебър. Международното колоездачно състезание е за юноши старша възраст. Участие са потвърдили колоездачи и отбори от всички държави на Балканския полуостров.

Състезанието включва пролог и два етапа. Първият етап Несебър-Брястовец-Несебър е на 9-и май от 15.00 часа на централния площад в новия град на Несебър, срещу пощата. На 10-ти май е вторият етап Слънчев бряг-Ветрен-Кошарица, който ще започне от 15.00 часа пред хотел „Хризантема” в Слънчев бряг. След приключване на всеки етап, жълтата фланелка се облича на първия състезател в индивидуалното генерално класиране.

Отборното класиране ще бъде съставено от времето на първите трима най-добри състезатели на всеки отбор. По време на състезанието, „най-добрият катерач” ще носи бяла фланелка, зелена фланелка ще облече „най-активният състезател”. Стартът на международния колоездачен турнир е на 8 май от 17.00 часа с критериум по алеи в Слънчев бряг за определяне на носителите на лидерските фланелки.

На 10 май от 20 часа е официалното награждаване, което ще се състои в хотел „Хризантема” в Слънчев бряг. „Целта на състезанието е популяризирането и развитието сред младите хора на този здравословен и красив спорт-колоезденето. Като домакини и организатори на това международно състезание ще дадем и възможност на многобройните участници от чужбина да опознаят красотата на България и българското Черноморие”- коментираха двамата директори на турнира Пейко Янков и Ивалина Янкова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега