Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Миговете създават семейството

И ти можеш да промениш бъдещето на едно дете
Миговете създават семейството

SOS Детски селища България стартира кампания за набиране на средства, която ще бъде изцяло в интернет и дарителите, решили да подкрепят организацията, ще могат да направят дарението си онлайн.

SOS Детски селища България стартира кампания за набиране на средства, която ще бъде изцяло в интернет и дарителите, решили да подкрепят организацията, ще могат да направят дарението си онлайн. Основната цел на организаторите е набиране на парични дарения чрез специално инсталирания онлайн терминал, който предоставя възможност за преводи на средства от кредитна или дебитна карта чрез системите на Борика, ePay.bg и PayPal.

Кампанията за набиране на еднократни дарения, наречена „Миговете създават семейството“, ще бъде комуникирана усилено чрез банери и в социалната мрежа Фейсбук.

„За нас това е нов начин за набиране на средства за дейността ни. Вярваме, че улесненият начин за дарения ще допадне на хората, тъй като е много удобен. Убедени сме, че банерът на кампанията и нейният слоган „Миговете създават семейството“ ще заинтригуват много българи и ще ги накарат да повярват, че всеки може да промени бъдещето на едно дете, дарявайки сума от 20 лева, 50 лева или сума по избор“ - коментира Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

SOS Детски селища България подсигурява семейство и здравословна среда за развитие и израстване на лишени от родителска грижа деца в SOS Детските селища в Трявна и Дрен и SOS Младежките домове в София и Велико Търново. Центровете за обществена подкрепа  в София, Радомир, Велико Търново и Габрово оказват помощ на деца в риск чрез подкрепа на техните семейства.

Българското сдружение развива и застъпнически кампании за защита правата на децата, съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето. SOS Детски селища България предоставя закрила на повече от 1000 деца в България, прилагайки световните стандарти в грижата за деца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега