Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Милена пребори болестта, завърна се здрава от Израел

Милена пребори болестта, завърна се здрава от Израел

Милена Денева пребори тежкото онкологично заболяване Сарком на Юинг и вече се завърна в родния Бургас. В продължение на 9 месеца тя претърпя поредица от сложни операции, лъче и химиотерапии в специализирана клиника в Тел Авив.

Милена Денева пребори тежкото онкологично заболяване Сарком на Юинг и вече се завърна в родния Бургас. В продължение на 9 месеца тя претърпя поредица от сложни операции, лъче и химиотерапии в специализирана клиника в Тел Авив. Сега на всеки три месеца ще пътува до столицата на Израел за контролни прегледи.

Младото момиче се притеснява от шума, който се вдигна около нея и не иска публични изяви. Тя благодари на всеки, който е станал съпричастен с нейната битка с болестта и е помогнал. Само за лечението в клиниката бяха събрани и преведени 70 хиляди долара. В благотворителните каузи се включиха много сърцати българи. Между тях беше и Рафи Бохосян, който озвучаваше някои от концертите, а в други се включи с изпълнения.

Сега Милена редовно следи изявите му в X Faktor и го подкрепя с СМС-и. Момичето иска да благодари на всички, които са я подкрепяли през изминалата една година, и без които лечението й нямаше да бъде възможно.

В кампаниите се включиха кметът на Бургас, общинската администрация и всички общински съветници, много музиканти по инициатива на известния певец Стефан Илчев, журналисти, един от основните двигатели беше специалистката по бодиарт Теодора Калчева. Различни фирми също направиха кампании като Мастърхаус, магазини Сара, студентската дискотека KIBO live klub и Black Betty...

Трудно могат да бъдат изброени всички, а и в Израел Милена също е срещнала разбиране и подкрепа. Един български медик, д-р Бина Саруси, е била през цялото време близо до нея.

Милена и семейството й благодарят за всяка „подадена ръка”!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега