Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министър Московски в Бургас: Железница ще свързва града с летището

Министър Московски в Бургас: Железница ще свързва града с летището

Предвиждаме да бъде изградена жп връзка между летището и железопътната гара в Бургас. Това каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, днес, по време на посещение в региона.

Предвиждаме да бъде изградена жп връзкамежду летището и железопътната гара в Бургас. Това каза министърът натранспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, днес, повреме на посещение в региона. Той добави още, че до два месеца предстои да бъдестартирана процедурата за жп възел Бургас и е планирано в този проект да бъде включена 2 км градска железница – връзкатамежду летището и града.

Министър Московски коментира още, че рехабилитацията нажп гара Бургас се движи с добри темпове и, че очаква до края на годинатаобектът да бъде завършен. В отговор на журналистически въпроси,Ивайло Московски съобщи, че непрекъснато се извършват интензивни проверки от ИА„Автомобилна администрация“, като през месец септември акцентът ще бъде върху училищните автобуси.

Относно такси-услугите, министърът добави, че вече са внесени заразглеждане законодателни промени.По време на посещението си, министърИвайло Московски откри нова пощенската станция в Поморие.

Гост на церемониятабеше министър-председателят Бойко Борисов. Пощенският офис ще обслужва 14 000клиенти. С откриването на поща в търговския център на Поморие, се подобряваобслужването на жителите и туристите в черноморския град, които заедно са над100 000 човека. През последните 5 години в Югоизточния район са реновирани 22пощенски станции.        

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега