Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министър Томислав Дончев специален гост на бизнес форум в Бургас

Министър Томислав Дончев специален гост на бизнес форум в Бургас

Министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев ще е специален гост на бизнес форум в Бургас, организиран за трета поредна година в морския град от сп. „Мениджър”.

Министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев ще е специален гост на бизнес форум в Бургас, организиран за трета поредна година в морския град от сп. „Мениджър”. Срещата с бизнеса в региона ще се проведе на 26 май.  „Бизнесът през 2011 г. – Растеж след кризата” е темата на тазгодишния форум, който ще бъде открит от кмета на община Бургас Димитър Николов и редакционният директор и управител на сп. „Мениджър” Максим Майер.  

В програмата ще участват макроикономистите Георги Ангелов и Лъчезар Богданов, които ще говорят за перспективите пред българската икономика,  кои са спешните реформи, какво се случва с инфлацията и доходите в страната. Специално внимание ще бъде отделено на икономическата политика в региона – публично-частни партньорства,  стимули за инвеститори, актуални програми и проекти в община Бургас.  

Министър Дончев ще представи възможностите за бизнеса, които дават европейските фондове през този и следващия програмен период. Участниците във форума ще имат възможност да се запознаят с конкретни варианти за оптимизиране на бизнес процесите в компаниите си и реализиране на по-висока енергийна ефективност. Допълнителен акцент в програмата на форума са възможностите за финансиране на иновационни проекти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега