Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари хванаха голямо количество маркови дрехи менте на "Лесово"

Митничари хванаха голямо количество маркови дрехи менте на "Лесово"

Служители на МП "Лесово" откриха 2 550 анцузи, детски комплекти, якета и блузи с фалшифицирани лога на четири световноизвестни марки в камион с румънска регистрация, който е влизал в страната от Турция. Изпращач на стоката е фирма от Турция, а получател е фирма от Румъния.

Служители на МП "Лесово" откриха 2 550 анцузи, детски комплекти, якета и блузи с фалшифицирани лога на четири световноизвестни марки в камион с румънска регистрация, който е влизал в страната от Турция. Изпращач на стоката е фирма от Турция, а получател е фирма от Румъния.

В камиона митническите служители са открили 2020 детски комплекта с подправено лого на „Disney", 400 анцузи с фалшиво лого на „Adidas", 110 блузи с лого „Tommy Hilfiger" и 20 якета „Armani".

В изпълнение на Европейски регламент No 608/2013 и Закона за марките и географските обозначения, стоките са задържани и за случая ще бъдат сезирани официалните правопритежатели на съответните търговски марки.

Над 13 000 спортни облекла с фалшифицирани лога на световни марки, както и 8 000 фалшиви етикети, предназначени за пришиване върху текстилни изделия, са иззети при проверки на мобилни митнически групи на МП "Лесово" през последните дни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега