Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михалевски поднесе цветя на Паметника на жертвите на арменския геноцид в Бургас

Михалевски поднесе цветя на Паметника на жертвите на арменския геноцид в Бургас

Кандидатите за народни представители от Коалиция за България в област Бургас инж. Димчо Михалевски и Мартин Павлов се включиха в проявите по повод Международния ден в памет на жертвите на Арменския геноцид.

Кандидатите за народни представители от Коалиция за България в област Бургас  инж. Димчо Михалевски и Мартин Павлов се включиха в проявите по повод Международния ден в памет на жертвите на Арменския геноцид.

Двамата присъстваха на панихида в двора на църквата „Сурп Хач”, отслужена от Дер Зарех. За събитията от преди 98 години и значението на днешния ден в слово разказа  Гаро Ахчиян, който цитира  есето „Такова дърво никога не може да бъде отсечено” на бургаския поет Агоп Мелконян.

Деца от арменското училище рецитираха откъси от стихотворението на Пейо Яворов „Арменци”. Инж. Михалевски поднесе букет с цветя пред Паметника на жертвите в  геноцида, изразявайки солидарността си с арменската общност в България и Бургас. Михлевски и Павлвов се включиха и в шествието със свещи по улиците на Бургас.

Междувременно продължават срещите на кандидатите на КБ за 2 МИР – Бургас. Наситена е програмата на водачът на листата на КБ за 2 МИР Бургас – инж. Димчо Михалевски. От  11,00 ч. той се среща с жители на к-с. „Лазур”.  Ще присъства и кандидатът за народен представител Павел Маринов. За 14,00 ч. е предвиден разговор ще с медицински работници в к-с „Зорница”, а от 17,30 ч. с тракийци в клуб „Морски звуци”.

Наситена е програмата и на останалите кандидати за народни представители от КБ. Те са както следва: в 10,00 ч. в с. Близнак, участва Дафинка Главанска; в 10,00 ч. в с. Искра и в 11,00 ч. в с. Венец, участват Пенко Атанасов и лидерът на ОбС на БСП в Карнобат Тодор Байчев;  в 16,00 ч.  в с. Изворище, участва Апостол Апостолов;  в 17,30 ч. в с. Банево, участва Юлия Йоргова; в 18,00 ч. в с. Драчево, участва Атанас Зафиров; в 18,00 ч. среща с жителите на к-с „Славейков”, участва Павел Маринов; в 19,00 ч. в Атиа, участват Ива Кусева и Христо Панайотов.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега