Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михалевски: Подслушванията направиха ясен избора кой да ни управлява

Михалевски: Подслушванията направиха ясен избора кой да ни управлява

Подслушванията, реализирани от ГЕРБ и използването на СРС-тата от тях, имат много пряко отношение със икономическото състояние на българите, заяви Димчо Михалевски по време на дебат по темата в БНТ.

Подслушванията, реализирани от ГЕРБ и използването на СРС-тата от тях, имат много пряко отношение със  икономическото състояние на българите, заяви Димчо Михалевски по време на дебат по темата в БНТ.

Схемата, създадена на най-високо управленско ниво в ГЕРБ, за която са отговорни Б. Борисов и Цв. Цветанов,  всъщност е била изградена, за да може да се управляват и то незаконно, икономическите и паричните  потоци  в държавата. Именно тази криминална схема даде много ясната разделителната линия за изборите на 12 май.  В момента изборът е до болка изчистен - или ще изберем Борисов и Цвенанов, които очевидно управляват държавата в свой личен интерес,  дори погазвайки конституцията и закона, или ще гласуваме за едно нормално демократично правителство, избрано от демократичните сили чрез българския парламент, и ще започнем да работим за подобряване на състоянието на хората, каза водачът на листата на Коалиция за България.

СРС-тата и подслушванията поставиха пред  България още една тежка задача – освен, че трябва да възстановяваме тежкото икономическо състояние на хората и да ги извеждаме от бедността, ние ще трябва години наред  да възстановяваме имиджа на държавата си. България понесе изключително тежък удар и в следващите месеци ще бъдем свидетели на последствията от този удар, предупреди Михалевски.Той припомни изявление на Цветанов пред национална медия, че дори да има сянка на съмнение върху това какво е вършил като вътрешен министър, даже от гледна точка на християнските и човешките ценности ще се оттегли, но не го направи.

Под  дълбоко съмнение за всички нас е всъщност какви са ценностите на ГЕРБ и дали битката не е на всяка цена да се остане във властта с използването на всякакви методи , към които надявам се няма да прибегнете в следващите дни. Защото изборът на българския народ по Конституция е свещен, заяви Михалевски. Той нарече престъпно поведението на бившите управляващи по отношение на застрояването на Черноморието.

Според него ако има ред и  се спазва може да се намери златното сечение между желанието за печалба и желанието ни да запазим природата и морския бряг, да спрем строителната вакханалия по морето. Според него ГЕРБ са отворили широко вратата за неспазване на законите за фирми много близки до тяхното управление, и „въведе” ред за фирми, които не са близки до тяхното управление. Затова се случваха поредица от скандали, един от които „Дюнигейт”.

Междувременно проявите на кандидатите за народни представители от листата на Коалиция за България в област Бургас продължават. В сряда, 8 май, от 10.00 часа водачът на листата  инж. Димчо Михалевски и кандидатът за депутат Атанас Зафиров  ще проведат срещи с представители на Тракийските дружества в кино Тракия. От 11,30 ч. инж. Михалевски ще присъства на откриване на паметна плоча на Георги Кондолов на ул. „Съединение №5.

В 12,00 ч. водачът на листата и кандидатите за народни представители Христо Монов, Атанас Зафиров, Павел Маринов  и др. ще дадат заключителна пресконференция в зала „Компас” на хотел „България”. В 18,00 ч.  водачът на листата на КБ инж. Димчо Михалевски ще участва в закриване на предизборната кампания в Созопол. В 20,00 ч. инж. Михалевски  ще участва в заключителен дебат в ТВ „Канал 0„

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега